top of page

Om Haglebu Feriesenter

fjell fra vannplass.jpg
Haglebu Feriesenter

Haglebu Feriesenter er en familiedrevet helårs campingplass som er lokalisert i naturskjønne omgivelser i Sigdal Kommune, som ble etablert i 1973 under navnet Haglebu Camping. I 2015 ble det nye eiere av plassen, nytt navn og utviklingen av campingplassen begynte. Det er 150 fastboende på plassen, og vi har 40 drop-in plasser. Vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og fasiliteter for både sommer- og vintergjester.

Om sommeren kan gjestene nyte fotturer i vakre fjellområder, fiske i Haglebuvannet, eller ta en avslappende kanotur på Haglebu-vannet. Det finnes også merkede stier for sykling og løping, samt roligere turer. Om vinteren forvandles området til et snøparadis med skimuligheter for alle nivåer. Rundet feriesenteret er det preparerte langrennsløyper, og en familiebakke med skitrekk som er perfekt for både nybegynnere og erfarne skiløpere. I tillegg er det mulighet for isfiske og trugeturer.

 

Overnattingsmulighetene på Haglebu Feriesenter inkluderer koselige hytter, campingplasser for telt, campingvogner og bobiler, samt hytter og en leilighet. Feriesenteret har også en liten helårs åpen butikk som selger nødvendigheter.

Haglebu Feriesenter er et perfekt reisemål for familier, par, og grupper som ønsker en avslappende og naturnær ferieopplevelse, med mange aktiviteter tilgjengelig året rundt.

Hvem treffer du hos oss?

Haglebu Feriesenter eies av  Aase - Camilla og Kristian Medalen, som sammen skaper en innbydende atmosfære for alle gjester. De får god støtte og hjelp av hyggelige medarbeidere: Tor, Kat, Stine, Oliver, Helene og Hedda, sammen sørger vi for at ditt opphold blir så bra vi kan!

Nyttige nettsider

Her finner du noen nettsider som vil kunne komme til nytte ved besøk hos oss.

bottom of page