Arrangementer


6. august: Loppemarked

Vårt årlige loppemarked. Vi gjentar suksessen fra i fjor og har salg av mat og drikke i teltet. Levende musikk: Larsen 3 stjerner spiller. Vi tar i mot lopper hele året i butikkens åpningstid.

loppemarked

Høstprogram Haglebu 2016

Klikk på bildet nedenfor for å se hele høstprogrammet for Haglebu 2016, eller klikk på denne linken: Høstprogram Haglebu 2016.

haglebuprogram

Faste arrangementer

Haglebudagen

Hvert år bør du sette av først helgen i august. Da er det Haglebudagen. Her har du muligheten til å gjøre en god handel på Haglebu.

Loppemarked og auksjon

På lørdag er det loppemarked og auksjon, boder, mat og drikke. Inntektene fra loppemarkedet går til videreutvikling av Kulturstien rundt Haglebuvannet og Stiftelsen Haglebu Fjellkirke. 

Haglebumarsjen

Lørdagen er det Haglebumarsjen. Denne går fra Haglebu til Haglebunatten. Der kan du oppleve en fantastisk utsikt. Søndag er det gudstjeneste i Haglebu Fjellkirke.

Høstmarkedet

Arrangeres hvert år sammen med Haglebu Fjellstue og Haglebu Turistheim.

Holmvassløpet - påskens fineste skitur!

Holmvassløpet arrangeres hvert år på palmesøndag. Løpet går fra Haglebu til Tempelseter. Dersom man ønsker en litt forsiktig start, kan man ta skitrekket opp. Da er man over tregrensen og kan nyte den flotte naturen. Terrenget er passe kupert når man har tatt heisen opp.

På Tempelseter står det busser som tar deg ned til Eggedal eller opp til Haglebu igjen.